Bună dragii mei,

Aș vrea să vă zic că astăzi, dintre toate, este cea mai fericită zi din viața mea. De ce? Pentru că după multă muncă și implicare, am reușit să văd împlinit unul din visele mele, acela de a avea un blog. Un blog în care să-mi pot destăinui sentimentele, trăirile și să împărtășesc cu voi cele mai importante momente din viața mea.

Dar pentru că de acum înainte avem timp de toate, aș vrea să încep prin a ne cunoaște mai bine. Voi începe eu prin povestea mea, care spune cam așa:

Totul a început în anul 2018, respectiv la sfârșitul lunii ianuarie, când aveam cu 20 de kg în plus și am participat în calitate de concurent în cadrul emisiunii Insula Iubirii – sezonul 4 –  în Thailanda.

Nu eram grasă, eram pufoasă și aveam un aspect de fată „țeapănă”. Pentru gustul unora arătam în regulă. Nu și pentru al meu, ceea ce mi s-a părut mult mai important. Iar în plus, am apărut la TV și este adevarat ce se spune: televizorul adaugă câteva kilograme. Nu știu dacă doar 5, dar cu siguranță toți suntem mai slabi în realitate decât pe ecran.

De când mă cunosc, niciodată nu am fost în stare să țin o dietă. Nu știu dacă sunt o gurmandă, dar pur și simplu nu am putut pentru că nu aveam motivație, diete din care să aleg și nici nu a avut cine să mă învețe. În plus, sunt o sumedenie de nutriționiști pe care nu știi cum să îi alegi, sau care îți fac bine sau rău. Prima schimbare am facut-o în februarie, când am venit de la filmări, deoarece în urma experienței de la Insula Iubirii mi-am redobândit încrederea în mine pe care o pierdusem de mulți ani. Așa că m-am documentat despre prăjeli, fast-food și despre caloriile alimentelor pe care le consum.

 Am achizioționat un cântar și un centimetru de croitorie. A fost prima schimbare pe care am făcut-o!

Următorul pas a fost să mă uit pe internet la persoane ale căror corpuri îmi plac, în sensul de cum sunt formate. Vreau să specific că eu nu am fost niciodată o fire sportivă, dimpotrivă, leneșă. Nu există niciodată prea târziu… există nu vreau! Important este să descoperi ce îți place și ce te stimulează.

Deci, în cazul meu nu este vorba de secrete, ci pur și simplu încadrez totul după experiența Insula Iubirii sezonul 4, „trăit cu cap”.

Aceasta sunt eu, Mirela din 2018 încoace. Voi reveni cu multe alte articole prin care vă voi povesti tot felul de experiențe din viața mea. Abia aștept să ne întâlnim aici pe blog.